Fleshlight Girls - Tera Patrik, Twisted

E27384

Ny produkt

Twisted - ny struktur med en erfaren Tera Patrick - alla dina anala fantasier i denna perfekta avbildning.

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tidsbegränsat erbjudande:

499 kr

599 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Tera Patrick tillhör AVN Halls of Fame och hon förtjänar detta efter så många erotiska produktioner genom åren. Denna porrstjärna har varit med om det mesta och spelat in allt.

Denna anala avgjutning med en helt unik insida, Twisted, ger verkligen valuta för pengarna. Härlig struktur som skruvats åt rejält och ger en mycket skön anal njutning för användaren.

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.


För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. Allt paketerat i ett metallpaket.

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!

Skriv ditt omdöme

Fleshlight Girls - Tera Patrik, Twisted

Twisted - ny struktur med en erfaren Tera Patrick - alla dina anala fantasier i denna perfekta avbildning.

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Material:hudliknande
Hårdhet:extra mjuk
Ftalaterfri:ja
Rek. glidmedel:vattenbaserat
Töjbar/elastisk:ja
Lösmus, öppning:Anal

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0