Fleshlight Girls - Angela White, Entice

E27385

Ny produkt

Din egen Angela White, hemma hos dig! Med unik struktur - Entice.

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tidsbegränsat erbjudande:

499 kr

599 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Fleshlight med en exakt avgjutning av analhålet och baksidan, av porriga och sköna, storbröstade Angela White.

En lösmus, i analt utförande, som levererar vad den lovar med realistisk, avgjuten utsida och fantastiskt skön på insidan med en speciell och unik struktur som man kallar Entice. Denna struktur består av massor av knottriga punkter, samt sköna ringar hela vägen. Själva kanalen varierar i storlek, mellan liten och större diameter. Ingår i den nya Signature-kollektionen.

Angela White har varit med ett tag, sedan 2003 och är från Australien började där karriären tog fart tidigt, redan efter skoltiden. Hon har även sedan start i branschen gått tillbaka till universitetet och fått examen 2011, samtidigt som hennes pornografiska karriär fortsatte efter det. Från och med hennes början tog den 8 år innan hon gjorde några grövre scener. Fram tills dess, i hela 8 år, kunde man se henne enbart i solo- och lesbiska scener. Sedan 2013 spelar hon endast in material endast för sin hemsida, där den publiceras.

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.


För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. Allt paketerat i ett metallpaket.

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!

Skriv ditt omdöme

Fleshlight Girls - Angela White, Entice

Din egen Angela White, hemma hos dig! Med unik struktur - Entice.

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Material:hudliknande
Hårdhet:extra mjuk
Ftalaterfri:ja
Rek. glidmedel:vattenbaserat
Töjbar/elastisk:ja
Lösmus, öppning:Anal

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0