Fleshlight Girls - Nikki Benz, Reign

23131SC

Ny produkt

Nikki Benz och henns trånga, anala hål, samt sköna insidan Reign!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tidsbegränsat erbjudande:

489 kr

599 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Fleshlight med en exakt avgjutning av anala hålet och baksidan, av MILFen Nikki Benz, som varit med ett tag i denna porrbransch.

En Fleshlight lösmus levererar alltid vad den lovar i form av skön stimulans. Denna avgjutning är på baksidan och anala hålet, helt exakt lik Nikki Benz och hennes härliga hål, medan insidan är mycket skönt varierande struktur man kallar Reign och som endast finns på denna anala lösmus. Ingår i Fleshlights nya Signature-kollektion.

Nikki Benz är ingen ung tjej, född ända tillbaka till 1981, är hon onekligen en MILF, som varit med ett tag i denna bransch med oftast yngre tjejer. Med en stor fanklubb, kallad Benz Mafia, är hon populär med sina stora och saftiga bröst med storlek 34D. Karriären började som en model för kalendrar, som exotisk dansös, men började först inom porr 2002. En riktigt lång karriär fortsätter än idag och verkar inte ta slut. En porrstjärna som levererar och njuter av de mesta inom branschen och scener med nästan allt möjligt är ingen utmaning, utan ett rent nöje för Nikki Benz.

Lösvaginan ingår i Signature-kollektionen där varje Fleshlight är helt unik i både framsida, men även i den unika strukturen.

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.


För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. Allt paketerat i ett metallpaket.

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!

Skriv ditt omdöme

Fleshlight Girls - Nikki Benz, Reign

Nikki Benz och henns trånga, anala hål, samt sköna insidan Reign!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Material:hudliknande
Ftalaterfri:ja
Rek. glidmedel:vattenbaserat
Töjbar/elastisk:ja
Lösmus, öppning:Anal

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0