Fleshlight Girls - Adriana Chechik, Next Level

23130SC

Ny produkt

Din egen Adriana, vågig och vågligt, med härligt mönster anala Next Level!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tidsbegränsat erbjudande:

489 kr

599 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Fleshlight med en exakt avgjutning av porriga Adriana Chechik. En anal lösmus som levererar vad den lovar med realistisk utsida och fantastiskt skön på insidan med ett nytt mönster.

Lösmusen ingår i ny Signature-serie, där varje tjej har ett eget mönster, endast tillgängligt just i denna modell. I detta fall är det Adriana Chechik som har ett skönt, mycket vågigt mönster Next Level, som går fint upp och ner i sitt mönster, varierande och annorlunda. Detta är ett måste om du vill verkligen se hennes anala hål.

Adriana Chechik är uppvuxen i fostersystemet i England och härstammar även därifrån, men har även röötter i Ryssland och Serbien. Hon kom till Amerika och började arbeta som en strippa i Florida när hon var väldigt ung. Första stora kontrakten inom porrbranschen kom 2013 med Erotique Entertainment, och filmerna erbjöd mycket av allt - väldigt lite som Adriana tackade nej till. Detta ledde till en karriär, priser av alla möjliga slag, samt ett flertal intervjuer hos bl.a. Howard Stern och i tidningen Cosmopolitan.  

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.


För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. Allt paketerat i ett snyggt paket.

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!

Skriv ditt omdöme

Fleshlight Girls - Adriana Chechik, Next Level

Din egen Adriana, vågig och vågligt, med härligt mönster anala Next Level!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Material:hudliknande
Hårdhet:extra mjuk
Färg:hudliknande, ljus
Ftalaterfri:ja
Rek. glidmedel:vattenbaserat
Töjbar/elastisk:ja
Lösmus, öppning:Anal

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0