Fleshlight Girls - Kendra Sunderland, Angel

E28439

Ny produkt

Unik på både insidan och utsidan med nya mönstret Angel.

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tidsbegränsat erbjudande:

509 kr

599 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Fleshlight, igen med en exakt avgjutning av porriga nykomlingen Kendra Sunderland. Även denna med en unik insida, massor av stimulerande punkter. Insidan heter Angel och finns endast på denna Fleshlight och ingen annan.

Kendra Sunderland blev känd genom att publicera en privat video på henne på ett biblioteket på universitetet i Oregon, där hon studerade. Denna fick en extrem spridning och karriären var igång ...

Signature-serien, som denna lösmus ingår i, har alltid unika mönster på insidan, som endast finns hos just denna modell.

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.


För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. Allt paketerat i ett metallpaket.

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!

Skriv ditt omdöme

Fleshlight Girls - Kendra Sunderland, Angel

Unik på både insidan och utsidan med nya mönstret Angel.

Skriv ditt omdöme

 
Omdömmen(1)
2017.10.24

Ahhhh ...

.. så skön. Fleshlight är de bästa!

  • Var detta omdömme användbart för dig?
  • (0) (0)

Skriv ditt omdöme!

Egenskaper
Material:hudliknande
Rek. glidmedel:vattenbaserat

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0