Fleshlight Girls - Alexis Texas, Tornado

23089SC

Ny produkt

Bara se på denna amerikanska skönhet!! Nytt Tornado-mönster och anal!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tidsbegränsat erbjudande:

489 kr

599 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Fleshlight med en exakt avgjutning av Alexis Texas, samt hennes köna och trånga analhål, den amerikanska och populära porrstjärnan.

Alexis är från Texas, född på en militärbas, har en familjbakgrund från en blandning av olika länder som Norge, Puerto Rico och Tyskland! Född under 80-talet, 1985, började hon arbeta i branschen som en ung och oerfaren 21-åring och har sedan dess blivit väldigt känd och även spelat i både porr- och vanliga filmer.

De flesta Fleshlight Girls har den populära lotusmönstret på insidan, men skiljer sig just på avgjutningen på utsidan. Inte dock denna som har ett unikt mönster, en unik struktur på insidan, kallad Tornade. Denna struktur hittar man endast på denna lösmus, som är en av modellerna i den s.k. Signature-serien som Fleshlight introducerar. Lite vågig och skruvad, och helt annorlunda än andra lösmusar.

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.


För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. Allt paketerat i ett metallpaket.

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight! 

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!

Skriv ditt omdöme

Fleshlight Girls - Alexis Texas, Tornado

Bara se på denna amerikanska skönhet!! Nytt Tornado-mönster och anal!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Material:hudliknande
Ftalaterfri:ja
Rek. glidmedel:vattenbaserat

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0