Fleshlight Girls - Eva Lovia, Spice

E28431

Ny produkt

En lösmus med specialinsida, Spice, och skönt analhål.

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tillfälligt erbjudande

579 kr

599 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Fleshlight med en exakt avgjutning av Eva Lovia, samt hennes trånga analhål, på utsidan . Den har även en specialanpassad insida - Spice. Denna är mycket mer trång på båda sidorna, ritkigt skön, med en större kanal precis i mitten, så du kan uppskatta de trånga delarna.

Eva Lovia  är fortfarande ung tjej i porrbranschen, som började sitt första jobb som en kassörska, arbetade även på matstället Hooters, samt en del fotoarbeten som bikinimodell. Denna härliga tjej, föddes 1989, South Carolina, och har föräldrar som har rötter i Spanien och Japan. En ung tjej i branschen som inte bara arbetar med erotiska filmer, men arbetar även med internet och hemsidor, för att marknadsföra andra porrstjärnor.

Denna lösmus ingår i Signature-kollektionen som ger dig ett specialmönster på insidan, som enbart finns på denna lösmus. Mönstret heter Spice.

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.


För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel.

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!

Skriv ditt omdöme

Fleshlight Girls - Eva Lovia, Spice

En lösmus med specialinsida, Spice, och skönt analhål.

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Material:hudliknande
Ftalaterfri:ja
Rek. glidmedel:vattenbaserat

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0