Fleshlight Girls - Jenna Jameson, Legend

23104SC

Ny produkt

Unik på både insidan och utsidan med nya mönstret Legend.

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tidsbegränsat erbjudande:

509 kr

599 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Fleshlight, igen med en exakt avgjutning av porriga veteranen Jenna Jameson. Denna gång med en unik insida, massor av stimulerande punkter. Insidan heter Legend och finns endast på denna Fleshlight och ingen annan.

Jenna Jameson har kallats för "The Queen of Porn". Hon startade sin karriär redan 1993 och har gjort det mesta och de flesta i porrbranschen. Förutom medverkan i filmer, har hon även drivit sina egna projekt, som olika hemsidor med sin f.d. man. 1997 var hon även med i filmen av Howard Stern,  "Private Parts" och fortsatte sedan även dyka upp i olika kommerciella tv-program.

Signature-serien, som denna lösmus ingår i, har alltid unika mönster på insidan, som endast finns hos just denna modell.

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.


För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. Allt paketerat i ett metallpaket.

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!

Skriv ditt omdöme

Fleshlight Girls - Jenna Jameson, Legend

Unik på både insidan och utsidan med nya mönstret Legend.

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Material:hudliknande
Rek. glidmedel:vattenbaserat

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0