Fleshlight Girls - Jenna Haze, Lust

E28433

Ny produkt

Analnjutning från sjunde himlen och unik insida Lust!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tidsbegränsat erbjudande:

489 kr

599 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Fleshlight släpper en ny lösmus, anal anal-mus, med en exakt avgjutning av den fantastiska, kända porrstjärnan Jenna Haze och hennes analhål! Denna ingår i serien SIgnature, där varje produkt har en unik insida. Insidan här heter Lust och finns endast på denna model, specialanpassad för Jenna Haze.

Född under tidiga 80-tal har Jenna Haze redan hunnit med allt i branschem, hunnit göra de flesta filmer och fetischer på marknaden, men behåller positionen som en av de populära skådisar inom branschen med sin slanka kropp och fasta, små bröst. Som många stora porrstjärnor har hon startat sitt eget produktionsföretag, Jennaration X Studios och har full kontroll på både produktion och distribution av eget material.

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.


För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. Allt paketerat i ett metallpaket.

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!

Skriv ditt omdömme

Fleshlight Girls - Jenna Haze, Lust

Analnjutning från sjunde himlen och unik insida Lust!

Skriv ditt omdömme

Egenskaper
Material:hudliknande
Rek. glidmedel:vattenbaserat

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0