Fleshlight Girls - Christy Mack, Booty

E28432

Ny produkt

Härligt analhål från tatuerade Christy Mack!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tidsbegränsat erbjudande:

499 kr

599 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Denna Fleshlight med en exakt avgjutning av den tighta och tatuerade Christy Mack och hennes analhål! En lösmus, eller lösanal, som levererar vad den lovar med realistisk utsida och fantastiskt skön, stimulerande insida. Christy Mack, för under tidiga 90-tal, har varit modell för olika tatueringstidningar. Efter det har hon slagit igenom i porrbranschen, där hon idag är mycket efterfrågad.

Denna lösmus är en bland flera i en Signature-serie, där varje enskild Fleshlight har egna strukturer på insidan.

Denna struktur är speciellt anpassad för just denna modell och Christy Mack - den heter Booty och finns endast i denna modell.

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.


För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. Allt paketerat i ett metallpaket.

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!

Skriv ditt omdöme

Fleshlight Girls - Christy Mack, Booty

Härligt analhål från tatuerade Christy Mack!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Material:hudliknande
Rek. glidmedel:vattenbaserat

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0