Fleshlight Girls - Anikka Albrite, Goddess

E28429

Ny produkt

En lösmus med Goddess insida och exakt yttre avgjutning av Anikka Albrite!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tidsbegränsat erbjudande:

489 kr

599 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Fleshlight Girls har varit en populär serie väldigt länge. Nu tar företaget ett steg framåt och inför en Signature-kollektion för denna serie. Denna innebär att varje tjej som har en egen lösmus med unik utsida, som är exakt avgjutning, även nu får en helt unik insida, med ett unikt mönster, unik njutning för dig. För just denna lösmus av Anikka Aldbrite får man Goddess-insidan. 

Anikka Albrite började sin karriär inom porrindustrin 2011, ung och glad flicka, som har ett bra rykte. Har en mycket blandad härkomst, men földd är hon och även uppväxt i Denver, Colorado. Dessutom, till ovanligheten, är hon högutbildad, men kallelsen till denna karriär var klar för henne. Äger ett eget produktionsbolag som gör filmer för Evil Angel. Indentifierar sig personligen med bisexualitet  och gift med porrstjärnan Mick Blue sedan 2014.

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.


För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel.

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!

Skriv ditt omdömme

Fleshlight Girls - Anikka Albrite, Goddess

En lösmus med Goddess insida och exakt yttre avgjutning av Anikka Albrite!

Skriv ditt omdömme

Egenskaper
Material:hudliknande
Ftalaterfri:ja
Rek. glidmedel:vattenbaserat

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0