Fleshlight Girls - Asa Akira, Dragon

E27397

Ny produkt

Asa Akira och henns asiatiska läppar, samt sköna insidan Dragon!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tillfälligt erbjudande

579 kr

599 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Fleshlight med en exakt avgjutning av blygdläpparna och framsidan, av asiatiska och mörka Asa Akira.

En Fleshlight lösmus levererar alltid vad den lovar i form av skön stimulans. Denna avgjutning är på framsidan direkt lik Asa Akira och hennes asiatiska vaginala läppar, medan insidan är en stimulerande, väldigt homogen struktur Dragon, som bara måste testas för alla fansen av Akira. Ingår i Fleshlights nya Signature-kollektion.

Asa Akira, född Asa Takigami, är en liten, petite tjej på 157 cm och endast 48 kg. Född 1986 och förmodligen den mest framgångsrika och rikaste asiatiskamerikanska porrstjärnan som fortfarande är aktiv, mer än många andra. Med nästan 300 filmer i sin karriär hittills började hon karriären redan 2006. Har bott som barn i Japan under en tid, men sedan flyttade man tillbaka till USA när hon var 13 år. Har gått i privata skolor, fått en bra utbildning och det tog ett tag i det vuxna livet innan hos hittade till porrbranschen, även om hon redan som ung arbetade extra som en dominatrix, sedan som struppa på Hustler klubben i New York. Hon attraheras av både män och kvinnor och hat utnämnts till en av branschens bästa och sexigasta porrstjärnor vid ett antal tillfällen. 

Denna vagina ingår i Signature-kollektionen där varje Fleshlight är helt unik i både framsida, men även i den unika strukturen.

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.


För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. Allt paketerat i ett metallpaket.

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!

Skriv ditt omdömme

Fleshlight Girls - Asa Akira, Dragon

Asa Akira och henns asiatiska läppar, samt sköna insidan Dragon!

Skriv ditt omdömme

Egenskaper
Material:hudliknande
Rek. glidmedel:vattenbaserat

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0