Fleshlight Girls - Riley Steele, Nipple Alley

E27394

Ny produkt

En lösmus som levererar vad den lovar! Nipple Alley strukturen, unik, knottrig för denna lösmus!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tidsbegränsat erbjudande:

499 kr

599 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Fleshlight med en exakt avgjutning av Riley Steele. En lösmus som levererar vad den lovar med realistisk, avgjuten utsida och stimulerande textur på insidan som man kallar Nipple Alley. Född 1987, från USA och Kalifornien har detta porrskådis varit mycket populär och fått en del priser för scener i många produktioner. Hon har även varit med i ett få icke-pornografiska mindre produktioner.

Denna modell av Fleshlight har kommit tillbaka efter en frånvaro och nu kan man åter få den unika Nipple Alley strukturen, som endast återfinns i denna lösmus av Riley Steele, som även ingår i Signature-serien.

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.


För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. Allt paketerat i ett metallpaket.

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!

Skriv ditt omdöme

Fleshlight Girls - Riley Steele, Nipple Alley

En lösmus som levererar vad den lovar! Nipple Alley strukturen, unik, knottrig för denna lösmus!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Material:hudliknande
Rek. glidmedel:vattenbaserat

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0