Fleshlight Girls - Riley Reid, Utopia

23010SC

Ny produkt

En lösmus med Utopia textur och avgjutning av Riley Reid!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tidsbegränsat erbjudande:

489 kr

599 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

En av de mest populära Fleshlight Girls! Fleshlight med en exakt avgjutning av Riley Reid. En lösmus som levererar vad den lovar med realistisk utsida och fantastiskt skön på insidan.

Riley Reid är en porrstjärna född tidiga 90-tal och har en blandad härkomst. Uppvuxen i Miami, började i porrbranschen redan vid 19-års åldern. Under åren 2013-2016 har hon vunnit en del priser, som t.ex. Best New Starlet och Best Oral Sex Scene!

Alla Fleshlight Girls har den populära lotusmönstret på insidan, men skiljer sig just på avgjutningen på utsidan. Denna gör inte det. Den innehåller iställer en helt ny struktur, Utopia, som bara finns på detta lösmus. En skön struktur som ger bra stimulans. Denna modell ingår i en Signature-serie med unika strukturer på insidan.

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.


För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel.

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!

Skriv ditt omdöme

Fleshlight Girls - Riley Reid, Utopia

En lösmus med Utopia textur och avgjutning av Riley Reid!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Material:hudliknande
Ftalaterfri:ja
Rek. glidmedel:vattenbaserat

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0