Fleshlight - Flight Aviator

23126SC

Ny produkt

Lite kortare, klart och mycket stimulerande nyhet från Fleshlight. Dessutom till ett mycket bra pris!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tillfälligt erbjudande

359 kr

399 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Nu har Fleshlight lyssnat på sina kunder och tillverkat just ett alternativ till sina vanliga succéer med lösvaginor! Aviator by Fleshlight är gjort för dig som vill ha en lite mindre och kortare modell, för dig som vill ha en klar leksak så du kan se igenom, samt för dig som kanske vill ta med den på resan eller gömma den någonstans i en låda.

Fleshlight Aviator är mycket stimulerande, med en mycket knottrig insida som ger allt den har för att göra det skönt för dig.

Själva strukturen hos insatsen specialtillverkad för att även på kortare avstånd ge dig riktigt bra stimulans, som höjer dig till skyarna!


Den totala längden är ca. 20 cm, dvs. 5 cm kortare än den vanliga Fleshlighten.

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.

För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. 

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight Aviator!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!

Skriv ditt omdöme

Fleshlight - Flight Aviator

Lite kortare, klart och mycket stimulerande nyhet från Fleshlight. Dessutom till ett mycket bra pris!

Skriv ditt omdöme

Egenskaper
Penetrerande längd:15 cm
Total längd:20 cm

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0