Fleshlight - Flight Instructor

E24983

Ny produkt

Lite kortare, nytt skal, ny textur och bra pris!

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

Tillfälligt erbjudande

379 kr

399 kr

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Fleshlight har lyssnat på sina kunder och tillverkat just ett alternativ till sina vanliga succéer med lösvaginor! Flight by Fleshlight är gjort för dig som villha en lite mindre och kortare model, för dig som kanske vill ta med den på resan eller gömma den någonstans i en låda.

Ett år efter släppet kommer man man en ny uppföljare, ett komplement till Flight - nämligen Flight Instructor!

Flight Instructor har även den en vit , något genomskinlig insats för snyggt utseende, som framifrån ser ut som en härlig turbinmotor! Den har ett vit, snyggt hölje, så man kan skilja den lätt från den vanliga Flight.

Själva strukturen hos insatsen specialtillverkad för att även på kortare avstånd ge dig riktigt bra stimulans, som höjer dig till skyarna! Den håller sig på en diamater på ca 20 mm, förutom vid ingången. Diametern håller sig ganska konstant genom hela lösmusen.

Stora delav av insidan är täckt av runda knottror, en textur som man känner igen från andra, populära Fleshlight lösmusar. Dessa knottror är något plattare, rör sig kanske inte lika mycket som om de var högre och på så sätt ger också bättre stimulans på penisen. Kanalen avslutas i slutet med en slät yta och övergången märks tydligt. Flight Instructor är en aning mindre trång än sin svarta motsvarighet!

Den totala längden är ca. 20 cm, dvs. 5 cm kortare än den vanliga Fleshlighten. Flight-serien passar utmärkt för en medellång penis på 15 cm.

Fleshlight är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.

För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshlighten i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. 

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!Skriv ditt omdöme

Fleshlight - Flight Instructor

Lite kortare, nytt skal, ny textur och bra pris!

Skriv ditt omdöme

 
Omdömmen(1)
2017.07.24

0/5

Extremt dålig stimulans. Har inte fått mig att komma en enda gång.

Till alla er som går i köptankar: Undvik denna och köp en Tenga Flip Hole istället. Den kostar ett par hundra extra men är mycket, mycket bättre.

  • Var detta omdömme användbart för dig?
  • (0) (0)

Skriv ditt omdöme!

Egenskaper
Penetrerande längd:15 cm
Total längd:20 cm

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0