Fleshjack Vibro - Pink Bottom Touch

9597SC

Ny produkt

699 kr

FRI FRAKT

i lager för omgående leverans

- +

 

Märke: Fleshlight

 
Produktbeskrivning

Fleshjack Vibro™ är nästa generations Fleshlight och Fleshjack. Texturen i sleeven är knottrig för kraftig stimulans, samt speciellt utformad för att överföra vibrationerna till penis som får maximal njutning och kommer att ge en oförglömlig upplevelse. Det tråmga analhålet gör det ännu sjönare och trångt!

Fleshjack Vibro levereras med 3 st bulletvibratorer som sätts in i fickorna på sleeven och ökar känslan i själva stimulansen. Ju fler vibratorer du monterar ju starkare blir vibrationerna. 10 extra batterier medföljer också utan extra kostnad. Provförpackning glid ingår också. Som vanligt vad det gäller produkterna från Fleshlight så är de lätta att rengöra.Fleshjack är tillverkat av ett patenterat material som ger en otrolig äkthetskänsla. Ingen annan tillverkare har lyckats efterlikna äkthetskänslan i det här materialet, vilket gör det unikt på marknaden och produkterna recenseras med beröm från användarna.Till det yttre har Fleshlight formen av en diskret ficklampa (därav namnet). Rengöring är enkel, på grund av att Fleshlighten går att plocka isär.

För bästa användning
Lägg den mjuka delen av Fleshjack i varmt vatten så att den får kroppstemperatur. Applicera vattenbaserad glidmedel. Prova dig gärna fram med olika temperaturer. Även mängden glidmedel kan varieras så att du hittar ett glid / våthet som ger dig bästa känslan.

Skötselråd för lång hållbarhet
Plocka isär din Fleshlight och skölj igenom den med varmt vatten. Rengör aldrig din Fleshlight med tvål. vilket kan torka ut materialet så att det förlorar sin äkthetskänsla. När din  Fleshlight har sköljts är det viktigt att du låter den torka ordentligt. Täck eventuellt den med tunnt lager av pulver från Fleshlight för att den inte skall tappa den mjukhetskänslan med tiden. Låt den torka i ett luftigt utrymme. Skruva inte på locket medan den fortfarande är fuktig.

Paketet innehåller ett yttre skal, lösmusen, användarinformation, 3 st bulletvibratorer och en provförpackning vattenbaserat glidmedel. 

Använd alltid vattenbaserat glidmedel med din Fleshlight!

Köp till Fleshlight Powder, som håller din mus mjuk och len!Skriv ditt omdömme

Fleshjack Vibro - Pink Bottom Touch

Med vibrator och ett bakhål!

Skriv ditt omdömme

Egenskaper

Tillbehör / relaterade produkter

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Meny

Jämför 0