KamaSutra

299_24009

Ny produkt

52 fantastiska ställningar för ett bättre sexliv.

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

199 kr

ej i lager

Märke: X-story

 
Produktbeskrivning

Lär dig nya sexställningar. Kamasutra – njutningens sköna konst är boken för dig som vill få ut mer av ditt sexliv. Oavsett om det handlar om långa, passionsfyllda nätter, eller ett kort kärleksmöte mitt på dagen, finns här i bokform tips och råd för hur du och din partner kan maximera varandras lust och lekfullhet.

Med utgångspunkt i den österländska kärlekstraditionen – kamasutra – ger boken ingående och lättförståeliga steg för stegbeskrivningar till olika ställningar och beröringstekniker som förhöjer upphetsningen och erbjuder nya dimensioner av sensuella och sexuella upplevelser. Kamasutra – njutningens sköna konst är dessutom rikligt illustrerad med smakfulla färgfotografier som både inspirerar och förmedlar nya kunskaper och erfarenheter. Låt kamasutra visa dig och din partner en ny värld, där ni till fullo bemästrar era kroppar och njutningens sköna konst!

Krydda ditt sexliv med 52 nya ställningar – en för varje ny vecka på året. Upptäck österlandets hemliga, erotiska njutningar. Låt alla dina sinnen ta del av upphetsning och tillfredsställelse.

Typ: Bok om sexställningar
Författare: Eleanor McKenzie. Översättning: Anna Torberg
Antal sidor: 128
Utgiven: 2007, oktober
Storlek: 194 mm x 260 mm.
Band: Inbunden med skyddsomslag

Skriv ditt omdömme

KamaSutra

52 fantastiska ställningar för ett bättre sexliv.

Skriv ditt omdömme

Egenskaper

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0