Orgasmera mera

299_24005

Ny produkt

Vägar till kvinnlig njutning av Ylva Franzén.

Läs full produktbeskrivning och fakta längre ner ...

249 kr

ej i lager

Märke: X-story

 
Produktbeskrivning

EGENSKAPER:
Orgasmera mera av Ylva Franzén är en fantastisk bok. En bok för kvinnor som vill förstå sig på sin egen kropp bättre och nå fram till en starkare lustupplevelse. Många kvinnor i dag lider av såväl bristande kroppsuppfattning som dålig självkänsla, och enligt färska studier har var femte kvinna aldrig upplevt orgasm vid samlag. I tider av utseendefixering och prestationsångest, erbjuder Orgasmera mera inte bara en motbild utan också en kunskapsrik vägledning till ett hälsosammare och mer glädjefyllt förhållande till den egna kroppen och sexualiteten.

Orgasmera mera ger en helt ny syn på kvinnans möjligheter att nå sexuell njutning. Det här är en bok som gör upp med gamla missuppfattningar och fördomar och som pekar ut möjliga vägar för den som vill bli vän med sin kropp och få den att fungera bättre i ett sexuellt samspel. Ingen människa är den andra riktigt lik, och det gäller inte minst den sexuella lusten. Här ges förklaringar till varför vi fungerar som vi gör, och råd om hur vi lättast tillfredsställer våra behov. Vi får inte bara möjligheten att acceptera dem vi är, utan också chansen att utveckla hela vår kapacitet att njuta.

Orgasmera mera innehåller en mängd praktiska tips men också råd om hur man får en parrelation att fungera. Den vänder sig därmed även till män, som här har mycket att lära om sin egen roll och om kvinnan som sexuell varelse. Det är svårt att tänka sig en mer lustfylld lärobok för män och kvinnor: därtill baserar den sig på en så djup förtrogenhet med ämnet att den länge kommer att tjäna som en vägvisare för dem som vill kunna älska helt och fullt.

Ylva Franzén är sedan länge etablerad som erotikpedagog. Hon har i mer än tio års tid hållit kurser för såväl män som kvinnor om kvinnlig njutning och väglett många kvinnor till ett bättre sexliv.

 Typ: Bok: Vägar till kvinnlig njutning
Författare: Ylva Franzén
Antal sidor: 416
Utgiven: 2007
Storlek: 160 mm x 230 mm.
Band: Inbunden med skyddsomslag

Skriv ditt omdömme

Orgasmera mera

Vägar till kvinnlig njutning av Ylva Franzén.

Skriv ditt omdömme

Egenskaper

Kunder som köpt denna produkt köpte också ...

Senast visade produkter

Meny

Jämför 0