Vibratorer 

Det finns ett stort antal olika former av härliga vibratorer för henne, för honom och för par. Här hittar du olika vibratorer för henne, dvs. för klitorisstimulans, g-punkten, knipkulor, härliga rabbitar, olika sorters wands samt parvibratorer för gemensamma lekar. Titta in på någon av underkategorierna för att just hitta den vibratorleksaken som ger dig bäst stimulans.

 • Rabbitar

  Rabbitar är vibratorer med extra vibrator som bara finns där för klitorisstimulans, förutom den vanliga delen som först in i vaginan. Denna typ av vibratorer penetrerar och stimulerar uppe på klitoris samtidigt, ger maximal njutning för dig som tycker om vibrerande leksaker på båda ställen.

 • Wands

  Wand är en vibrerade sexleksak som för i tiden och fortfarande idag även kan användas för massage av ryggen, axlar, trötta muskler och idrottsskador. På senare är har denna vibrerande massageleksak fått en viktigt status bland sexleksaker. Dessa vibratorer, wands, utmärks framförallt för sina starka vibrationer och att många är eldrivna. Den mest kända Hitachi Magic Wand såldes endast i USA och tillverkas inte längre, men vi har många alternativ.

 • Klitorisvibrator

  Små härliga vibratorer av olika former och typer. Alla har en sak gemensamt - de är till för att stimulera och smeka din klitoris, den kanske mest känsliga punkten hos kvinnan som ger hos de flesta kvinnorna upphov till sköna orgasmer. Här hittar du massor av olika sorter för just stimulering av din klitoris.

 • Små & fingervibratorer

  Mindre vibratorer som passar utmärkt för stimulering av klitoris eller för lättare penetrering, för de som inte behöver en stor, grov vibrator, utan lite mindre för härliga lekar.

 • Parvibratorer

  Parvibratorer kan användas för ensamma lekar, men passar kanske bäst för par som önskar en skön stimulering för henne och honom på insidan av vaginan och en yttre stimulans av klitoris samtidigt. Sköna lekar tillsammans, där vibrator stöter fint emot g-punkten, medan din partner stöter in i dig. Det finns idag många märken även om We-Vibe var en av pionjärerna bland denna typ av sexleksak.

 • Raka

  Ett utbud av raka eller nästan raka vibratorer som ger bra stimulering både på insidan eller på utsidan om man så önskar. Det finns massor av vibratorstavar att välja på, stora, små, mjuka och hårda.

 • Böjda

  Böjda vibratorer är bekväma att använda på egen hand och ger en bra stimulans, samt att man kommer bra åt med handen för att föra in dessa. Dessutom är de utmärkta för att stimulera g-punkten, som kan ge upphov av sköna orgasmer - en väldigt underskattad stimulering.

 • Mjuka

  Här finns ett utbud av mjukare vibratorer, dvs. inga vibratorer i bara plast, utan är tillverkade av något mjukare material; silikon, gummi, TPR, mjukare PVC eller jelly.

 • Hårda

  Hårdare vibratorer har oftast en stenhård yta. Oftast tillverkare av plastkärna, som ibland har tunt lager av silikon över sig. Dessa vibratorer har oftast starkare vibrationer än de med mjuka ytor, då vibrationerna blir helt enkelt starkare i hårdare material.

 • Vattentäta

  Om man föredrar att leka i duschen eller badkaret är detta rätt kategori att titta i. Här finns vibratorer som klarar av sexlekar i duschen och vissa av dessa klarar av sänkas ner i badkaret för sköna, sexiga lekar tillsammans eller på egen hand.

 • Andra stimulatorer

  Här har vi samlat vibratorer av olika typer, som finns i andra kategorier eller som bara återfinns här för att de är lite annorlunda. Designade för att kittla lusten och stå ut i mängden.

per sida
Visar 39 - 57 av 532 artiklar
Visar 39 - 57 av 532 artiklar

Senast visade produkter

Inga produkter i listan.

Meny

Jämför 0